e
Banner

Etiketler: fas



GEFCO Türkiye ile Fas ‘10’, Tunus ise ‘9’ gün


Yayın: 26-02-2013
Kategori: Karayolu
Etiketler: fas gefco grupaj tunus

GEFCO Türkiye, GEFCO Fransa ve GEFCO İtalya ile ortaklaşa yürütülen operasyonlarla, Kuzey Afrika ülkelerinden Fas ve Tunus’a düzenli karayolu full ve grupaj seferlerine başladı.




Gözler Afrika lojistik pazarında


Yayın: 02-03-2013
Kategori: Dünyadan

Afrika’da lojistik harcamaları 2016’da yüzde 38.4 artışla 28.8 trilyon dolara ulaşacak.




AB – Fas serbest ticaretini geliştirecek adım atıldı



Avrupa Birliği ve Fas arasında mevcut serbest ticaret anlaşmasını geliştirecek müzakereler 22 Nisan’da başladı.





Militzer & Münch yeni coğrafyalarda podyuma çıkacak


Yayın: 04-06-2015
Kategori: Lojistik

Tekstil sektörüne özel çözümler sunan Militzer & Münch Türkiye, bu alanda yeni ürünler ve coğrafyalara konsantre olacak. Önünüzdeki süreçte yoğunlaşacakları bölgeleri Orta Asya Türk Cumhuriyetleri ve İskandinav ülkeleri olarak açıklayan Militzer & Münch Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Alex Sandalcı, yakın zamanda kapalı kasa özel teçhizatlı M&M dorselerini Pendik – Toulon güzergahında da kullanarak, İstanbul’dan Fas Tanca’ya hizmet vermeye başlayacaklarını açıklıyor.




DKV Fas kapısını açtı


Yayın: 21-12-2020
Kategori: Karayolu

Uluslararası nakliyeciler için önemli bir kolaylığı daha hayata geçiren DKV Euro Service, Afrika kıtasında ücretli yol geçiş hizmeti sunan ilk Avrupa şirketi oldu. Artık DKV müşterileri ön ödemeli kutu ile Fas’taki ücretli yollardan nakitsiz, hızlı ve kolay geçiş yapabilecekler.




Logitrans, yurtdışı seferlerine Fas'ı da ekledi


Yayın: 12-02-2021
Kategori: Lojistik

Logitrans Lojistik, yurtdışında taşımacılık yaptığı bölgelere Fas'ı da dahil etti. Faslı lojistik hizmet sağlayıcısı Timar ile iş birliği yapan Logitrans, 2021 yılı Ocak ayı itibarıyla Fas’a taşımacılık hizmeti vermeye başladı.




Ares Logistics Fas taşımalarında yüzde 35 büyüme hedefliyor


Yayın: 29-03-2024
Kategori: Lojistik

Ares Logistics, Avrupa pazarındaki başarısının ardından diğer pazarlarda da büyümeye yoğunlaştı. Şirketin Kara Yolu Direktörü Berkay Boz, “Geçen yıl yüzde 25 büyüdüğümüz Fas taşımalarımızda 2024 yılında da yüzde 35 artış hedefliyoruz.”  dedi.