e
Banner

Etiketler: dsv



DSV, Swift Freight Grup Şirketlerini bünyesine kattı!


Yayın: 09-11-2012
Kategori: Lojistik

DSV, 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle Swift Freight Grup Şirketlerini bünyesine katmak için anlaşma imzaladı.





DSV Hava & Deniz’i global bir şirket yapacak



Yeni entegre edilecek sistemlerle birlikte DSV Ailesi operasyonel süreçlerine hız katmanın yanı sıra dünya çapında Hava ve Deniz ihtiyaçlarına hitap etmeyi hedefliyor.





DSV, Swift Freight’i bünyesine kattı


Yayın: 15-12-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye'de 2001 yılından beri faaliyet gösteren DSV, 1 Ekim 2012 tarihi itibariyle Swift Freight grup şirketlerini bünyesine katmak için anlaşma imzaladı. DSV Hava ve Deniz Taşımacılığı A.Ş. Genel Müdürü Ozan Önder, satın alma anlaşmasıyla Afrika pazarında 15’ten fazla ülkede hizmet ağı oluşturduklarını söyledi.





DSV, Seatainers’ı yutarak proje lojistiğinde güçleniyor


Yayın: 20-02-2013
Kategori: Lojistik

Proje lojistiği alanında önemli bir satın alma DSV’den geldi. Danimarkalı Seatainers Grubu'nu alan DSV satış rakamını açıklamıyor.




DSV Türkiye CFO’su Aykut Karataş: 2013’te proje taşımacılığı hızlanacak



Türkiye’de 2001 yılından beri faaliyet gösteren DSV Türkiye’nin CFO’su Aykut Karataş, özellikle bu yılın ikinci yarısı için pozitif düşündüğünü dile getirirken, 2013'te yatırımların artacağını, yatırım malı taşımacılığı ve proje taşımacılığının hız kazanacağını söyledi.




DSV’ye yeni genel müdür


Yayın: 18-08-2014
Kategori: Karayolu
Etiketler: atama dsv murat kavrar

DSV Uluslararası Kara Taşıma İşleri Org. A.Ş. , 11 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla yeni Genel Müdürü Murat Kavar ile yoluna devam etme kararı aldı.




DSV'nin filo yatırımında tercihi Tırsan


Yayın: 26-12-2019
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: dsv tırsan

Avrupa’nın en büyük lojistik şirketlerinden Danimarkalı DSV, tercihini Tırsan’dan yana kullanarak filosunu Kässbohrer K.SCS M Mega Tenteli Perdeli araçlar ile güçlendirdi. Avrupa’nın en geniş ürün gamını sunan Tırsan, 55 ‘den fazla ülkedeki müşterilerine kalitesi ve verimliliği ile ön plana çıkan araçlar sunarak, Avrupalı lojistik firmalarının öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. 




Yolda.com DSV ile Avrupa’ya açıldı


Yayın: 17-11-2020
Kategori: Lojistik

Yolda.com, dünyanın önde gelen lojistik şirketlerinden DSV ile yaptığı işbirliğiyle hizmet ağını Avrupa’ya genişletti.




Volvo Trucks'tan DSV Lojistik’e en büyük elektrikli kamyon filo teslimatını



Marubeni Dağıtım ve Servis A.Ş. distribütörlüğünde temsil edilen Volvo Trucks’ın “2024 Uluslararası Yılın Kamyonu” ödüllü Volvo FH Electric modelinden oluşan filo teslimatı DSV Lojistik firmasına gerçekleştirildi. Teslimat töreni, Türkiye’nin en büyük ölçekli ve Dünya’nın sayılı laboratuvarları arasında yer alan İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı’nda gerçekleştirildi. Bu vesileyle, İTÜ Fuat Külünk Yüksek Gerilim Laboratuvarı, ilk defa bir elektrikli kamyon filo teslimatına ev sahipliği yaptı.