e
Banner

Etiketler: dhl



Fashion Week Istanbul'dan İlginç Lojistik Detaylar



Dünyanın önemli uluslararası moda platformlarından biri olan IMG Fashion’in yüksek temposu, uluslararası taşımacılık ve lojistiğin desteğini hayati bir konuma getiriyor. Moda Haftası’nda bir podyum şovu ortalama 17 dakika sürüyor ancak o anlar, sahne arkasında çalışan devasa bir ordunun saatler süren hazırlıkları sonucunda ortaya çıkıyor. Asıl hareket, podyum şovunun kalbinin attığı ve nefes aldığı yer olan sahne arkasında yaşanıyor.




40' konteynerda maksimum alan: DHL Double Decker



DHL, denizyolu yüklemelerinde uygulanacak yeni bir raf sistemini pazara sundu. Double Decker isimli sistem denizyolu taşımacılığında yük güvenliğini artırıyor, konteynerı yatay bölmelere ayırarak kargo hacmi sağlıyor ve karbon ayak izi maliyetlerini azaltıyor.




DHL’den ısı kontrollü ‘yaşam bilimi’ servisi


Yayın: 20-06-2013
Kategori: Dünyadan

Deutsche Post DHL’in hava ve denizyolu yük taşımacılığı şirketi DHL Global Forwarding yaşam bilimleri ve sağlık sektörüne yönelik yeni bir hava kargo servisi başlattığını duyurdu.




DHL’den Adil ve Sorumlu Lojistik raporu


Yayın: 16-12-2015
Kategori: Lojistik

DHL’in hazırladığı rapora göre; lojistik hizmeti sunan şirketler, iş modellerinin merkezine adil ve sorumlu lojistiği yerleştirerek sürdürülebilirlikle beraber kârlılığın da artmasını sağlıyor; böylelikle üzün ömürlü rekabet avantajı elde edebiliyor. 




Talson’dan DHL’e hava kargo treyleri teslimatı


Yayın: 23-03-2016
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: dhl talson

DHL Aviation’a tedarik edilen treylerler, Talson’un hava kargosu taşımacılığındaki deneyimiyle şirketin taleplerine yanıt verecek şekilde özel üretildi.




4 Key Trends are affecting the design of logistics networks


Yayın: 08-06-2017
Kategori: Dünyadan
Etiketler: dhl logistics report trends

The New Landscape of Supply Chain Real Estate – a major shift is underway leading businesses to rethink their strategy.




DHL’den 21. Yüzyılın Baharat Ticareti raporu


Yayın: 15-06-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

DHL’in “21. Yüzyılın Baharat Ticareti” raporuna göre, uluslararası e-ticaretin 2020 yılına kadar yurtiçi e-ticarete oranla 2 kat hızlı büyümesi bekleniyor. Bu büyüme hızıyla 2015 yılında 300 milyar dolar olan uluslararası e-ticaret hacminin 2020 yılında 900 milyar dolara çıkacağı öngörülüyor.




DHL opens new state-of-the-art Life Sciences facility at Dublin Airport




Global logistics provider DHL Supply Chain is today opening a new pharmaceutical grade facility in Ireland. Located at Horizon Logistics Park by Dublin Airport, the site is fully approved by the Health Products Regulatory Authority (HPRA) and represents an important extension of the company's proven global pharmaceutical supply chain capability. 
 




JYSK Nordic and DHL sign an exclusive agreement


Yayın: 13-07-2017
Kategori: Dünyadan

DHL International Supply Chain, the specialist supply chain management team of DHL Global Forwarding, has signed an exclusive five-year contract extension with JYSK Nordic, part of the JYSK Group. 




DHL Çin-Türkiye hattıyla İpek Yolu için iz bırakıyor


Yayın: 29-03-2018
Kategori: Demiryolu

Güney demiryolu hattı servisini başlatan öncü firma olarak İpek Yolu’nun canlandırılmasına büyük katkı sunan DHL Global Forwarding, denizyoluna göre daha hızlı, havayolu taşımacılığına göre daha ucuz bir alternatif sunuyor. Bu bağlantı sayesinde Çin’in Lianyungang kentinden yola çıkan bir yük treni 20 gün içinde İstanbul’a ulaşıyor.