e
Banner

Etiketler: dernek



Tekstilde rekabette kazanmanın yolu lojistikten geçiyor



Türkiye hazır giyim ve konfeksiyon sektörünün rekabet üstünlüğünü koruması ve artırabilmesinde, hedeflenen pazarlara girebilmesinde lojistik sektörünün ciddi bir rol üstlendiğini belirten Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Cem Negrin, bu nedenle lojistik süreçlerdeki gereksiz masraf ve gecikmelerin kamu ve özel sektör işbirliğiyle mutlaka asgari seviyeye indirilmesi gerektiğini vurguluyor. 




Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği'ne yeni başkan


Yayın: 20-07-2017

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Emre Ekmekçi’yi göreve atadı. 2010 yılından beri yaklaşık 7 yıl boyunca görev yapan Hakan Orhun’un görevini üstlenen Emre Ekmekçi, e-ticaret sektöründeki başarıyla tanınıyor.




Gümrüklü Antrepo İşletmeciler Derneği Kuruldu


Yayın: 21-08-2020
Kategori: Lojistik

Gümrüklü antrepo işletmecilerini tek çatı altında bir araya getirecek Gümrüklü Antrepo İşletmeciler Derneği (GAİD) iki ay süren verimli çalıştayların ardından 27 Temmuz 2020’de faaliyetlerine başladı. Çözüm odaklı yaklaşımı ile tüm paydaşlara destek olarak dış ticarete katma değer sağlamak amacı ile yola çıkan GAİD’in Kurucu Başkanlığına lojistik sektörünün deneyimli isimlerinden Ekol Lojistik Filo Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Değirmenci getirildi.