e
Banner

Etiketler: depolama



Kardex depolayacak, otomotiv sektörü kar edecek


Yayın: 18-08-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Otomatik depolama ve geri alma sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi olan Kardex Remstar, sağladığı tasarrufla otomotiv sektörünün can simidi olacak. Yüzde 85 alan tasarrufu ve yüzde 60 işgücü verimi sağlayan Kardex Remstar ile otomotiv sektörü kara geçecek.




Ekol yeni depo yazılımıyla kaliteyi standartlaştırıyor


Yayın: 18-08-2016
Kategori: Lojistik

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 

Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. Ekol Lojistik, global bir şirket olma hedefi doğrultusunda depo yazılımını yenileyerek tekstil sektörü de dahil tüm müşterilerine bulunduğu her yerde aynı kalitede hizmet sunmayı hedefliyor. 




DGM’den her riske bir çözüm var



DGM Türkiye, eğitim, danışmanlık ve paketleme operasyonu çözümleriyle sektörünün tehlikeli madde lojistiğine yönelik oluşan hizmet ihtiyacını eksiksiz karşılamayı sürdürüyor. Yılda 800’den fazla kursiyere eğitim verdiklerinin altını çizen DGM Türkiye Genel Müdürü Dinçer Özgür, paketleme ve danışmanlık hizmetleriyle de tehlikeli madde taşımacılığında oluşan riskleri minimize ettiklerini aktarıyor. 




Tekstilcilere 4 koldan destek Arkas Lojistik’ten


Yayın: 19-06-2017
Kategori: Lojistik

Sektörlere yönelik uzmanlıklar geliştirmeyi önemseyen Arkas Lojistik, depolamadan teslimata kadar tüm aşamalarda sunduğu farklı çözümlerle dış ticaret yapan tekstil sektöründen müşterilerine tek elden destek sağlıyor. Bangladeş’ten Çin’e Endonezya’dan Kazakistan’a uzanan yolda ise müşterilerine dört farklı taşıma yolu sunuyor.




COLIN’S tedarik zincirinde dijital dönüşümün meyvelerini topluyor


Yayın: 21-06-2017
Kategori: Tekstil

“Entegre Tedarik Zinciri Yönetimi Projesi” ile tüm süreçleri tek bir platform üzerinden yönetmeye başladıklarını belirten COLIN’S Lojistik ve Bilgi Teknolojileri Direktörü Ergin Ersin, bu sayede ithalat, ihracat ve transit operasyonlarının akışını, birleşimi ve yükleme hızlarını daha önceki yapıya göre %200 iyileştirdiklerini, haftalık 300 bin adet olan sevkiyat oranlarını ise daha az maliyet ve minimum hata ile 1 milyon 200 bin adede yükselttiklerini söyledi. 




Lufian kargo entegrasyonuyla verimliliği arttırdı


Yayın: 23-06-2017
Kategori: Tekstil

Tedarik zinciri operasyonlarını daha verimli hale getirmek için kargo entegrasyonu gerçekleştirdiklerini belirten Lufian Lojistik Grup Müdürü Seyhan Gülhan, bu sayede teslimatları lokasyon ve irsaliye bazında online takip edebildiklerini, sevkiyatlarda oluşan maliyetleri görebildiklerini, teslimat performansını ERP üzerinden analiz edilebildiklerini, merkez ve mağazalar arasındaki teslimat konularıyla ilgili iletişimi minimize ettiklerini söylüyor.  




Tehlikeli madde taşımacılığında düzenlemeler tamam top lojistik şirketlerinde



Tehlikeli maddelerin güvenli bir şekilde elleçlenmesi ve taşınmasını sağlayacak temel hukuki düzenlemelerin yapılarak uygulamaya konulduğunu, eğitim, sertifikasyon ve denetim alanında ise önemli çalışmaların yürütüldüğünü vurgulayan Tehlikeli Mal ve Kombine Taşımacılık Düzenleme Genel Müdür Vekili İzzet Işık, “Lojistik firmalarımızın iş süreçlerini ve yönetim anlayışını tehlikeli madde lojistiğinin gereklilikleri ışığında yeniden dizayn etmesi gerekmektedir” diyor. 




CHEP’den tedarik zinciri sürecine sorunsuz destek




Beyaz palet takas sisteminin neden olduğu problemleri ve ekstra maliyetleri ortadan kaldıran CHEP, kullandığı özel yazılımları sayesinde ürün akışının en iyi şekilde nasıl gerçekleşeceğini ve stok elverişliliğinin nasıl geliştirileceğini gösteriyor, paletlerini düzenli olarak inceleyip onarıyor, uyguladığı test programıyla darbe, basınç, titreşim ve çevre simülasyonlarından geçirerek palette ve üründe hasar riskini minimum seviyeye indiriyor.




Gıda fiyatları soğuk zincir desteklenerek frenlenecek


Yayın: 19-07-2018
Kategori: Karayolu

Yeni hükümetin gündeminin ilk sıralarında gıda fiyatları var. Tarladan sofraya kadar olan tedarik zincirine ilişkin kayıt sistemi güçlendirilecek. Maddi kayba sebep olan fire oranları, soğuk zincir yatırımlarıyla en aza indirilecek. Lisanslı depoculuk sisteminin yaygınlaşması ve gelişmesi sağlanacak.




Kardex Remstar’dan yeni Endüstri 4.0 Çözümü


Yayın: 16-01-2019
Kategori: Depolama - Antrepo

Dünya devi Kardex, depo yönetimindeki inovatif ürünleri ile 365 gün 24 saat çalışabilen insansız depolar, hızlı yatırım geri dönüşü, küçük alanlarda maksimum depolama alanı, hızlı stok sayımı gibi alanlarda sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekledi. Şirket, kutulu stoklama yapan e-ticaret firmaları ya da imalata kutulu malzeme besleyen firmalar için geliştirdiği LR35 ara depolama modülüyle Endüstri 4.0 adına oldukça ideal bir çözüm sunuyor.