e
Banner

Etiketler: depolama



Ekol’den Şekerpınar’a dev depo yatırımı



Depolama alanında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ekol Lojistik, Şekerpınar’da 120 milyon dolarlık yatırımla 210 bin m2’lik bir depo kuracak. 




Borusan Limanı bitmiş araç elleçleme kapasitesini 350 bine çıkaracak



Otomotiv lojistiğinde zincirin her halkasında yer alan Borusan Lojistik, özellikle liman hizmetlerinde gerçekleştirdiği yeni yatırımlarla bu alandaki iş hacmini katlayarak büyütmeyi hedefliyor. 




Form, depoları güvenli mekanlara dönüştürüyor


Yayın: 21-01-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Form Endüstri Tesisleri San. A.Ş., Roda ve Tecnocupole duman tahliye ve doğal havalandırma sistemleriyle lojistik depolarını yangına karşı koruma altına alıyor. 




OMSAN’dan yeni depo yatırımı



OMSAN Lojistik, Gebze – Çayırova’da 10 Bin m²’lik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.




Jungheinrich dizel ve LPG’li ürünlerini pazara sunacak



İstifleme ve depolama ekipmanları konusunda Avrupa’nın lider şirketlerinden Jungheinrich, Türkiye pazarındaki konumunu güçlendiriyor. 2015’te tanıttıkları sıfır ekipman kalitesinde ikinci el ürünlerin pazarda büyük ilgi gördüğünü belirten Jungheinrich Türkiye Pazarlama Sorumlusu Alev Bülbül Zorlu, bu yıl ise hidrostatik tahrikli dizel ve LPG’li forkliftlerin lansmanını gerçekleştireceklerini açıkladı. 




Gıda depolarında ön koşulların oluşturulması


Yayın: 25-01-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Uzman Sena Özbay Doğu / Tuz Gölü Su ve Çevre Uygulama ve Araştırma Merkezi / Aksaray Üniversitesi




CicekSepeti.com.’da teslimatta gecikmeye yer yok


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Dünyadan

Yurtdışına açılmaya hazırlanan CicekSepeti.com lojistik stratejisini “müşteriyi mutlu etmek” üzerine kuruyor. CicekSepeti.com Lojistik Direktörü Levent Bingöl, “Kullanıcıların çoğu internet siparişlerinin teslimat zamanından şikayet etmektedir.Bu nedenle müşteriye verdiğimiz sözü tutacak, alanında uzman çözüm ortakları ile çalışıyoruz” diyor. 




TANAP ve doğalgaz depolamaya 1 milyar Avro


Yayın: 05-02-2016
Kategori: Ekonomi Gündemi

Avrupa Yatırım Bankası Başkan Yardımcısı Ballekom, "Şu an gündemimizde TANAP var, bu stratejik proje için 1 milyar avroluk finansman desteği istendi. Bu finansmanı tek seferde değil ama aşama aşama sağlayacağız" dedi.




Kardex ile otomotiv sektörünün yolu verimlilikte kesişiyor


Yayın: 09-04-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Kardex Remstar ürünlerinin ağırlıklı olarak otomotiv sektörü tarafından tercih edildiğini belirten Kardex Remstar Ülke Müdürü Emre Yenal, “Çünkü otomotiv sektörü çalışanları her zaman alan ve işçilik verimliliği üzerine çalışmalar yapıp, stratejiler geliştirmekte. Kardex’in otomotiv sektörüyle kesiştiği nokta da tam burası: Verimlilik” diyor. 




Kardex Remstar akıllı depolamaya öncülük ediyor


Yayın: 01-07-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

Türkiye’de depo otomasyonu alanında büyük bir açığın bulunduğunu belirten Kardex Remstar Türkiye Ülke Müdürü Emre Yenal, hem sundukları ürünler hem de düzenledikleri konferanslarla bu açığı kapatmayı hedeflediklerini söyledi.