e
Banner

Etiketler: depo



Reysaş GYO, A Sınıfı deposunu kiraya verdi


Yayın: 28-08-2018
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: depo reysaş gyo

Reysaş GYO, Çayırova’da 75 milyon TL yatırımla devreye aldığı 12. deposunu kiraya verdi. 




Perakendede envanter ve envanterin doğruluğu


Yayın: 05-02-2020
Kategori: Tekstil

Seyhan Gülhan / Lufian Lojistik Grup Müdürü




Perakendede lojistik depo taşınması


Yayın: 26-02-2020
Kategori: Depolama - Antrepo

Seyhan Gülhan - Lufian Lojistik Grup Müdürü




Pandemi durduramadı, Mars Logistics yatırım depoladı


Yayın: 28-09-2020
Kategori: Lojistik

Mars Logistics, yatırımla büyümeye devam ediyor. Yurt içinde yatırımlarını hızlandıran şirket, toplamda 12 bin 100 m2'lik üç yeni depo açtı. Bu yılın sonuna kadar Türkiye’nin farklı illerinde transfer merkezleri açarak depo yatırımlarını sürdüreceklerini ifade eden Mars Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan, Avrupa’da yeni bir şirket açmak için de hazırlık yaptıklarını açıkladı.




Narkonteks depolamada kapasite büyütecek


Yayın: 25-05-2021
Kategori: Tekstil

Türk tekstil sektörünün global arenadaki temsilcilerinden Narkonteks, ağırlıklı olarak karayolunu kullanarak yılda 15 milyon adetin üzerinde ürün sevkiyatı gerçekleştiriyor. Pandemi döneminde tedarik zinciri süreçlerinin test edildiğini vurgulayan Narkonteks Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Toygar Narbay, şirket olarak bu dönemde 7 bin m2’lik yeni bir depo yatırımı yaptıklarını, 2022’de depolama alanlarını 20 bin m2’ye çıkaracaklarını söyledi. 




Hepsiburada inovatif modellerle lojistikte çıtayı yükseltiyor



Online alışveriş sektörünün gelişimine liderlik eden markalardan Hepsiburada, lojistik alanında geliştirdiği Hepsilojistik, Hepsijet, Hepsiexpress, Hepsimat ve Two Man Handling Projesi gibi inovatif hizmet modelleriyle yarışta farkı açıyor. “Lojistik e-ticaretin omurga kemiği” diyen Hepsiburada Operasyon Grup Başkanı Taner Timirci, lojistik alanında geliştirdikleri çözümlerle pandemi döneminde müşteri memnuniyetinde ’lik bir artış yakaladıklarını, bu kapsamda yenilikçi çözümler üretmeye devam edeceklerinin altını çizdi. 




Sertrans, 250 bin metrekare depolama kapasitesi hedefliyor


Yayın: 25-01-2022
Kategori: Lojistik

2021 yılında pek çok önemli gelişmeye imza atan Sertrans Logistics, özellikle depolama operasyonlarında yılı ciddi bir büyümeyle kapattı. Şirket, 140 bin metrekareye ulaşan depolama kapasitesini 2023 yılında yaklaşık 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyor.




CEVA, 2025'e kadar tüm depolarını düşük karbonlu elektrik kullanımına geçireceğini taahhüt etti



CEVA, depolarında yüzde 100 düşük karbonlu elektrik kullanacak; kullandığı aydınlatmaları LED’e dönüştürecek. Depolarda kullanılan güneş paneli yüzey alanı, 180 milyon dolarlık yatırımla 2025 yılına kadar üç katına çıkarılacak.




Depo krizi kapıda!


Yayın: 22-05-2023
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: depo oruç kaya

Türkiye'de gelecek 5 yıl içinde, 25 milyon m2 ilave depolama alanına ihtiyaç duyulacak.




Mağazalar, mikro fulfillment merkezlerine dönüşecek


Yayın: 17-10-2023
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: depo mağaza oruç kaya

E-ticaretin büyümesiyle bildiğimiz klasik mağazacılık da sona geliniyor. Mağazalar, internetten satışta ürünlerin depolanıp müşterilere gönderildiği ve iadelerin toplandığı mikro e-ticaret depolarına dönüşmeye hazırlanıyor. Bugün perakende mağazalarında (brick and mortar) satılan bütün ürünler, en geç 10 yıl içinde sadece e-ticaret kanalı ile satılacaktır. Bu değişim, bugünün teknolojisi ile 5 yıl içinde olabilir, ancak bugünün lojistik kurgusu devam ederse 10 yılda bile olamaz.