e
Banner

Etiketler: denizyolu



Arkas Line ve Hapag-Lloyd’dan yeni işbirliği


Yayın: 26-01-2016
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, Hapag-Lloyd ile slot anlaşması yaparak Kuzey Avrupa’dan Batı Afrika’ya yapılan servislerde birlikte yer almaya başladı.




Arkas Line Adriyatik limanlarına Trieste'yi de ekledi


Yayın: 18-03-2016
Kategori: Denizyolu

Arkas Line, Adriyatik Servisi (ADS) şimdi de Trieste’ye uğrak yapmaya başladı. 




U.N. Ro-Ro, THY ile işbirliğine gidiyor


Yayın: 06-04-2016
Kategori: Havayolu

Türkiye-Avrupa arasındaki Ro-Ro hatlarında sunulan intermodal taşımacılığın lider firması U.N. Ro-Ro İşletmeleri A.Ş; Ro-Ro gemileri ile taşıdığı tırların şoförlerine daha kolay ulaşım sağlanması adına Türk Hava Yolları ile bir anlaşma yaptı. 




U.N. Ro-Ro yeni yatırım ve projelerle büyümede vites artıracak


Yayın: 13-04-2016
Kategori: Denizyolu

Türkiye ile Avrupa arasında intermodal taşımacılık köprüleri kuran U. N. Ro-Ro yeni yatırım ve projelerle intermodal altyapı sağlayıcısına dönüşümünü hızlandırmaya devam ediyor. 




İtalya Ulaştırma Bakanı’ndan U.N. Ro-Ro’ya ziyaret


Yayın: 27-04-2016
Kategori: Denizyolu

İtalya Altyapı ve Ulaştırma Bakanı Graziano Delrio, üst düzey bir heyetle birlikte,  İtalya’nın Kuzey Adriyatik bölgesiyle Türkiye arasındaki Ro-Ro seferlerinin ana üssünü oluşturan, işletmesini U.N. Ro-Ro’nun yaptığı Trieste’deki intermodal terminali ziyaret etti. 




Türkiye 26 yeni limanla 21 milyon TEU’ya demir atacak


Yayın: 20-06-2016
Kategori: Denizyolu

Denizyolunun dış ticaret içindeki payının 12 yıl içinde 3,6 kat artarak, 202 milyar dolara yükseldiğini vurgulayan Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, “Hali hazırda 3’ü kamu, 23’ü ise özel sektör tarafından gerçekleştirilecek 26 adet liman projesi mevcuttur. Bu yatırımların hayata geçirilmesiyle limanlarımızda konteyner elleçleme kapasitesi 21 milyon TEU’ya, yük elleçleme kapasitesi ise 319 milyon tona yükselecek” diyor. 




Denizyolu rekabette en önemli gücümüz


Yayın: 20-06-2016

Turgut Erkeskin / UTİKAD Başkanı




DB Schenker Arkas'tan denizyolunda müşteri odaklı özel çözümler


Yayın: 20-06-2016
Kategori: Denizyolu

DB Schenker Arkas, denizyolunda FCL ve LCL ihracat & ithalat taşımalarının yanı sıra müşteri odaklı butik çözümler sunuyor. DB Schenker Arkas İstanbul Denizyolu Departman Müdürü Neslihan Kaya, “Müşterilerimizi memnun edebilmek için ekip olarak yüreklerimizi ortaya koyarak çalışıyoruz. En büyük ayrıcalığımızın bu ortak güçten geldiğine inanıyorum” diyor. 




Sabay Lojistik enerjisinin yarısını denizyoluna harcıyor


Yayın: 20-06-2016
Kategori: Denizyolu

Denizyolunda ciddi bir yük trafiğini yöneten Sabay Lojistik, İskenderun parsiyel konteyner servisini başlatan ilk şirket olma unvanını da elinde bulunduruyor. Denizyolunun ciroları içindeki payının %55’ler seviyesinde olduğunu açıklayan Sabay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Aymen, güçlü acente ağları sayesinde bu alanda oldukça iddialı olduklarının altını çiziyor.




Globelink Ünimar parsiyel servis sayısını 45'e çıkardı


Yayın: 21-06-2016
Kategori: Denizyolu

Globelink Ünimar Lojistik, denizyolunda düzenli direkt parsiyel servis noktalarını artırmaya devam ediyor. Globelink Ünimar Lojistik Denizyolu Taşımacılığı Satış Müdürü İlker Alicikoğlu, 2015’te parsiyel taşımalarda 39 olan ithalat ve ihracat servis sayısını, yeni açtıkları İstanbul-Durban, İstanbul-New York, İstanbul-Karachi, İstanbu-Auckland, İstanbul-Valencia ve İzmir-New York direkt servisleriyle 45’e çıkardıklarını söylüyor.