e
Banner

Etiketler: dağıtım



Cibuti’den Peru’ya her kıtada: Standard



“14 bin km uzaklıktaki Peru’dan, Afrika’nın en küçük ülkelerinden biri olan Cibuti’ye kadar birçok yerde projeler gerçekleştirdik” diyen Standard Depo ve Raf Sistemleri Satış ve Pazarlama Müdürü Tülay Çetiner Güyük, geliştirdikleri müşteriye özel çözümlerle lojistik ve e-ticaret şirketlerinin ihtiyaçlarını kolaylıkla karşıladıklarını söylüyor. 




OMSAN Lojistik Besler, Bosch ve ALD ile anlaştı


Yayın: 08-01-2016
Kategori: Lojistik

OMSAN Lojistik dağıtım ve depolama alanında hızlı büyümeye devam ediyor. Toplam 210.000 m2’lik depolama alanlarıyla birçok sektördeki müşterilerine hizmet sunduklarını belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, 2015’te müşteri portföylerine Besler ve Bosch gibi firmaları da eklediklerini söylüyor. ALD Automotive Türkiye de 2015’te OMSAN portföyüne katılan firmalar arasında yer aldı.




Markafoni dağıtımı uzmanına bıraktı


Yayın: 08-01-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

 
Lojistiğin işlerinin önemli bir parçası olduğunu vurgulayan Markafoni Grup CEO’su İlker Baydar, depolama süreçlerini 27 bin m2’lik kendi merkezlerinde yönetirken, dağıtım işini ise Yurtiçi, MNG, Aras ve son olarak ise anlaştıkları Bukoli gibi alanında uzman şirketlere bıraktıklarını söylüyor. 




METRO nakliye bütçesini 1 milyon TL rahatlatacak


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Gıda

Metro Toptancı Market, 20.000 çeşit gıda ve 30.000 çeşit gıda dışı ürünü müşterileriyle buluşturuyor. 




CicekSepeti.com.’da teslimatta gecikmeye yer yok


Yayın: 01-02-2016
Kategori: Dünyadan

Yurtdışına açılmaya hazırlanan CicekSepeti.com lojistik stratejisini “müşteriyi mutlu etmek” üzerine kuruyor. CicekSepeti.com Lojistik Direktörü Levent Bingöl, “Kullanıcıların çoğu internet siparişlerinin teslimat zamanından şikayet etmektedir.Bu nedenle müşteriye verdiğimiz sözü tutacak, alanında uzman çözüm ortakları ile çalışıyoruz” diyor. 




Kliksa hızlı dağıtımdan güç alıyor



Türkiye’nin ‘Amazon’u olmayı hedefleyen Kliksa, yeni hayata geçirdiği “aynı gün teslimat” ile prestijini artırıyor. “Lojistik, e-ticaret sektörünün can damarlarından biri” diyen Kliksa Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan, e-ticarette talep edilen ürünün doğru zamanda, doğru noktaya ulaştırılmamasının müşteri kaybına yol açtığını vurguluyor. 




TeknoSA 12 milyon ürünü izlenebilir kıldı


Yayın: 03-02-2016
Kategori: Depolama - Antrepo

TeknoSA, Türkiye genelindeki 300’e yakın mağazasına 1 merkez ve 5 depodan oluşan lojistik yapılanmasıyla hizmet veriyor.




e-ticaret endüstriyel dağıtımı nasıl aksatıyor?


Yayın: 06-07-2017

Avrupa, ABD ve Çin'deki endüstriyel alıcılar hakkında yapılan son UPS (NYSE: UPS) araştırması, online ticaretin endüstriyel satın alımı aksattığının kanıtlarını ortaya koyuyor. Doğrudan imalatçıdan ve sanal pazardan satın almanın yükselişiyle beraber, Avrupa'daki endüstriyel değer zinciri değişim geçiriyor ve geleneksel dağıtımcılar pazar payını koruma konusunda kendilerini baskı altında hissediyor.




n11.com ayda 2 milyon kargo adedine ulaştı


Yayın: 20-12-2017
Kategori: Lojistik

Haziran 2012’de kurulan n11.com,  bugün ulaştığı 80 bini aşkın kayıtlı mağaza ve 10,3 milyon üyeyle büyümeye devam ediyor. 4,5 yılda 55.7 milyon adet ürün sattıklarını, aylık ortalama 2 milyona yakın kargo adedine ulaştıklarını belirten n11.com Gelirden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kiho Lee, depolamadan dağıtıma, yazılımdan kargoya kadar birçok alanda oldukça zengin bir iş ortağı listesine sahip olduklarını söylüyor. 




GittiGidiyor aynı gün teslimatı yaygınlaştıracak



Her saniyede bir ürün satışı gerçekleştiren GittiGidiyor, online pazaryeri modeliyle alıcı ve satıcıların tüm kargo şirketleriyle gönderim yapmasına olanak sağlıyor. Kullanıcıların dağıtım sürecinden memnun kalmasını çok önemsediklerini vurgulayan GittiGidiyor Genel Müdürü Öget Kantarcı, kargo şirketleriyle entegrasyon faaliyetleri yürüterek, satıcıların zamanında ve kusursuz gönderim sağlaması için çalıştıklarını söylüyor.