e
Banner

Etiketler: büyüme



Maersk Line yeni servislerle büyümeye yatırım yapıyor


Yayın: 24-09-2012
Kategori: Denizyolu

16 yıldır 570’den fazla gemisi ve 17 bin çalışanı ile dünyanın en büyük konteyner taşımacılığı hattı olan Maersk Line, Karadeniz’deki faaliyetlerinin merkezine Türkiye’yi yerleştirdi. 





THY kargoda büyüme kararı aldı


Yayın: 22-10-2012
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, 14 şirketten oluşan ve 11 milyar dolar cirolu bir dev haline gelen THY'nin yeni planlarını anlattı.

 




Bosch 2017 büyüme planlarını açıkladı


Yayın: 25-05-2017
Kategori: Ekonomi Gündemi

Dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden Bosch, Türkiye’de istikrarlı büyümesini sürdürürken, dijital dönüşüm için öncü rol oynamaya ve deneyimini sanayicilerle paylaşmaya hazır olduğunu duyurdu. 




Turkish Cargo, pazar ortalamasının 7 kat üzerinde büyüdü


Yayın: 06-07-2018
Kategori: Havayolu
Etiketler: büyüme turkish cargo

Turkish Cargo, pazar büyüme ortalamasının %4.3 olduğu WACD (World Air Cargo Data) 2018 Ocak-Mayıs dönemi verilerine göre %30’luk bir büyüme sağladı.




Mars Logistics otomotiv yedek parça taşımacılığında hacmini arttırdı



Lojistik için lokomotif sektörlerden biri olan otomotiv yedek parça taşımacılığı, pandemiden dolayı dış ticaretin yavaşlamasından olumsuz etkilense de, Mars Logistics için mayıs ayının ortasından itibaren eski hacmine kavuştu.




Medkon filoya iki gemi ekleyecek, Akdeniz’de yeni bir hat açacak



2020 yılını tüm zorluklara rağmen artı büyümeyle kapatan Medkon, yeni yatırımlarla Akdeniz ve Karadeniz’deki varlığını daha da güçlendirecek. Halihazırda 9 gemi ile faaliyet gösterdiklerini belirten Medkon Lines Ticaret ve İş Geliştirme Direktörü Mustafa Gür, filoya iki gemi daha ekleyip, Akdeniz’de yeni bir hat açacaklarını söyledi. Gür, 2021 yılı büyüme hedeflerini ise yüzde 30 olarak açıkladı. 




CAG Logistics, intermodal taşımacılıkta çift haneli büyüyecek


Yayın: 23-09-2021
Kategori: Lojistik

Soycan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Soycan, demiryolu taşımacılığının ihracattaki payını her geçen gün artırdığını, grup olarak bu pazardan daha fazla pay almak için yatırımlarına hız vereceklerini belirtti. Soycan, “CAG Logistics olarak, 2022 yılında intermodal hattımızı Ukrayna, Belarus ve Litvanya’yı kapsayacak şekilde Baltık sınırına kadar genişletmeyi, intermodal taşıma kapasitemizi her yıl çift haneli büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.  




Castrol'den Gemlik’e 30 milyon dolar yatırım


Yayın: 15-10-2021

Dünyanın önde gelen motor yağı üreticilerinden Castrol, Türkiye’de atağa kalktı. Pandemi sonrasında elde ettiği büyüme ile 2021’nin ilk yarısında Türkiye’de çok dereceli motor yağı pazar payını yüzde 31’e çıkaran Castrol, Çin’den sonra en fazla büyüyen ülke oldu. Castrol’ün Türkiye, Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Ayhan Köksal, “Gelecek beş yılda Gemlik fabrikamızı 30 milyon dolarlık yatırımla büyüteceğiz” dedi. 




Kınay, 5 yılda taşıma hacmini 2, cirosunu 3 katın üstüne çıkaracak



Kınay 75. yılına iddialı hedeflerle giriyor. Çin, Tayland, Vietnam, Benelüx ve İngiltere’nin ardından New York'ta açacakları ofisle Amerika pazarına da adım atacaklarını belirten Kınay Taşımacılık ve Lojistik İcra Kurulu Başkanı Barış Dillioğlu, 5 yıl içinde 400 bin TEU navlun taşıma kapasitesine ulaşmayı ve kümüle cirolarını milyar dolar seviyesinin üzerine çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. 




Turkish Cargo, küresel hava kargo taşıyıcıları arasında 4’üncü sıraya yükseldi


Yayın: 30-07-2022
Kategori: Havayolu

Türk Hava Yolları’nın yükselen değeri Turkish Cargo, haziran ayında başarılı bir performans sergileyerek dünyanın en iyi 20 hava kargo şirketi arasında 4. sırada yer aldı.