e
Banner

Etiketler: bsh



Ünlü markalar tedarik zincirini anlattı



Günümüzde küreselleşmenin getirdiği yoğun rekabet ortamında şirketler açısından tedarik zinciri yönetimi en temel alanlardan biri haline geldi. Lojistik şirketleri katmadeğerli hizmetlerle öne çıkarken, Media Markt, LC Waikiki, Metro Cash & Carry Türkiye, Bayer, Mavi Jeans, Arçelik, Yataş ve BSH gibi birçok marka yatırımda listenin başına aldıkları lojistikle elini güçlendiriyor.




BSH yeşil lojistiği demir ağlarla örüyor


Yayın: 18-07-2013
Kategori: Yeşil Lojistik

BSH Ev Aletleri, Türkiye’de demiryolunu tercih eden şirketler arasında yer alıyor. “Biz demiryolu taşımacılığının gücüne inanan firmalardan biriyiz” diyen BSH Ankastre ve Gardırop Tipi Soğutucu Fabrikası Tedarik Zinciri/Tedarikçilerden Sorumlu Alan Yöneticisi A.Özgür Sezer, Almanya’dan tedarik ettikleri malzemelerin taşınması için kullanmaya başladıkları demiryolunu diğer bölgelere de yaymayı hedeflediklerini söylüyor.





BSH’den lojistiğe 2018 kurgusu


Yayın: 27-07-2015
Kategori: Yeşil Lojistik

2018’de 6 milyon büyük ev aleti üretimi hedefleyen BSH Ev Aletleri A.Ş. lojistik altyapısını da buna göre yeniden yapılandırıyor. İç ve dış lojistikte demiryolunu çok daha aktif kullanarak hem maliyet hem de karbondioksit salınımlarını azaltmayı hedeflediklerini belirten Tedarik Zinciri Yöneticisi Arif Özgür Sezer, “Satın alma, lojistik yönetimi ve fabrika tedarik zinciri organizasyonlarında entegrasyonu öngören değişikliklerle, talep& tedarik dengesini optimize edilmiş maliyetlerimizle daha etkin biçimde yönetebileceğiz” diyor.





BSH Türkiye, 1.800 tır ve 30.000 konteyner taşımasını raylara indirdi


Yayın: 23-12-2022
Kategori: Demiryolu

Demiryolu taşımacılığının gücüne inanan firmalardan BSH Türkiye’nin, 1,5 milyon Euro’luk yatırımla hayata geçirdiği ödüllü projesi “Green Logistics” dünya çapında sürdürülebilirlik başarıları arasında gösteriliyor. BSH Türkiye Lojistik ve Planlama Kıdemli Direktörü Sevgi Çınar, bu projeyle yılda ortalama 1.800 tır sevkiyatı ve 30.000 konteyner taşımasını tren taşımacılığına geçirerek, yaklaşık 8.388 ton CO₂ salımının engellenmesini sağladıklarını söylüyor.