e
Banner

Etiketler: bgl



Tekstil, BGL ile “Nereye Sığacağım?” demiyor


Yayın: 31-07-2014
Kategori: Lojistik

Tekstil lojistiğinde güçlü bir tecrübe ve hizmet yeteneğine sahip olan Barsan Global Lojistik, tekstil ithalat ve ihracatçısının global taleplerine yerinde çözümler sunuyor.




59 logistics centers in 22 countries with its global growth targets: Sky is the limit for BGL


Yayın: 18-05-2017
Kategori: Lojistik

Barsan Global Logistics (BGL), that has undersigned numerous breakthroughs and achievements in the last 35 years, has been one of the leading global companies with its investments it made in the continents of Europe, America, and Asia. Having expanded its service network in a vast geography from the US to China, from Europe to Asia, with the 59 logistics centers it has opened in 22 countries, BGL presently provides A to Z integrated logistics services in seven logistics centers in Germany where it made its first international investment. 




BGL’den global taleplere yerinde çözümler


Yayın: 20-06-2017
Kategori: Lojistik

Barsan Global Lojistik, tekstil ithalat ve ihracatçısının yoğunlaştığı bölgelerde varlığını güçlendiriyor. Sektöre özel yaptıkları yatırımlar kapsamında Rusya, Türk Cumhuriyetleri ve Ortadoğu pazarında bulunan aktarma merkezlerini büyüttüklerinin altını çizen Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Can Kırcan, gelecek iki yılda özellikle Afrika ve Doğu Avrupa’ya yatırım gerçekleştireceklerini aktarıyor. 




BGL’nin Çin-Bangladeş-CIS- Rusya servisine talep artıyor


Yayın: 29-06-2017
Kategori: Denizyolu

Başta Avrupa, Amerika, Uzakdoğu gibi dünya çapında ticaretin yoğun olduğu stratejik lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla denizyolu taşımacılığında hızlı ve güçlü bir büyüme yakalayan Barsan Global Lojistik’in, Çin ve Bangladeş’ten, Türk Cumhuriyetleri (CIS) ve Rusya’ya sunduğu deniz+demiryolu bağlantılı multimodal servisi ciddi talep görüyor. 




Barsan Global Lojistik dünyaya nüfuz ediyor


Yayın: 21-05-2018
Kategori: Lojistik

29 ülkede 65 lojistik merkezi bulunan Barsan Global Lojistik’in hizmet verdiği ülkelerin toplam GSMH’sı, dünya ekonomisinin %81,67’sini oluşturuyor. Şirket yeni açacağı merkezlerle 2018 sonunda dünya ekonomisinin %92,31’ini; 2019 sonunda ise %94,89’unu oluşturan ülkelerde olmayı hedefliyor. 




BGL’nin hedefi dünya GSMH’sının %95’inde olmak


Yayın: 09-12-2018
Kategori: Karayolu

Barsan Global Lojistik, 29 ülkede bulunan 67 lojistik merkeziyle GSMH’sı dünya ekonomisinin %81,67’sini oluşturan ülkelerde hizmet veriyor. Barsan Global Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Çaptuğ, açacakları yeni lojistik merkezlerle 2018 sonunda dünya ekonomisinin %92,31’ini; 2019 sonunda ise %94,89’unu oluşturan ülkelerde olmayı hedeflediklerini söylüyor.