e
Banner

Etiketler: başkan



Güçlü Lojistik projeler ihracatta sıçrama yaratacak


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Lojistik

Orta Anadolu’nun batıya açılan kapısı olan Eskişehir, sanayide kümelenme yöntemiyle üretimde yakaladığı ivmeyi güçlü lojistik projelerle birleştirerek ihracatta sıçrama yaratmaya hazırlanıyor.





Amaca ulaşmak için lojistikte hedefleri yüksek tutmalıyız


Yayın: 01-10-2012
Kategori: Lojistik

Sanayicinin rekabet gücünün artırılması açısından ihracat ve üretim noktalarının birbirine bağlanmasının çok önemli olduğunun altını çizen İstanbul Sanayi Odası Başkanı C. Tanıl Küçük, “Denizyolu, liman ve demiryolu bağlantıları ile entegre bir plan dahilinde, Kafkasya, Orta Asya ülkeleri, İran, hatta Çin’i ve Ortadoğu ülkelerini Avrupa’ya bağlayacak ulaşım ve lojistik altyapısını kurabilmeliyiz”  diyor.  

 




4 kat ticaret hacmi için modernizasyon şart!



Dış ticaretten ’nın üzerinde pay alan Kocaeli’nin lojistik alanda sağladığı avantajlarla sanayi yatırımları için bir cazibe merkezi haline geldiğini belirten Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “İlimizde sayıları 34’ü bulan liman ve özel iskele yer almaktadır. Ancak bu limanların, gelecekte 4 misline çıkacak ticaret hacmini kaldıracak şekilde modernizasyonlarının yapılması gerekir” diyor.

 




Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği'ne yeni başkan


Yayın: 20-07-2017

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD), yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Emre Ekmekçi’yi göreve atadı. 2010 yılından beri yaklaşık 7 yıl boyunca görev yapan Hakan Orhun’un görevini üstlenen Emre Ekmekçi, e-ticaret sektöründeki başarıyla tanınıyor.




TÜRKLİM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Dölen oldu


Yayın: 07-04-2018
Kategori: Denizyolu

Borusan Lojistik Genel Müdürü İbrahim Dölen, TÜRKLİM Başlanlığı'na seçildi.




Mehmet T. Nane, IATA'da Başkanlık görevi devraldı


Yayın: 20-06-2022
Kategori: Havayolu

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nane, Uluslararası Hava Yolları Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı devralarak IATA’nın ilk Türk başkanı oldu.




TAİD Başkanı Burak Hoşgören oldu


Yayın: 16-03-2023
Kategori: Lojistik

Ağır Ticari Araçlar Derneği’nin (TAİD) genel kurulunda Ford Trucks Türkiye Direktörü Burak Hoşgören, yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçildi. 




Turgut Erkeskin FIATA Başkanlığına seçildi


Yayın: 06-10-2023
Kategori: Lojistik

Dünya freight forwarders derneklerinin çatı örgütü olan Federation of Freight Forwarders Associations – FIATA’nın başkanlığına Genel Transport CEO’su Turgut Erkeskin seçildi.