Banner

Etiketler: atama



Ceva Türkiye'den globale Türk yönetici



Dünyanın en büyük kontrat lojistiği firmalarından CEVA’da 2000 yılından beri görev yapan Turhan Özen, Balkanlar, Orta Doğu, Orta Asya ve Afrika Operasyonları’nı içine alan BAMECA Bölgesi’nin İş Geliştirme ve Satış’tan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak atandı.




DSV’ye yeni genel müdür


Yayın: 18-08-2014
Kategori: Karayolu
Etiketler: atama dsv murat kavrar

DSV Uluslararası Kara Taşıma İşleri Org. A.Ş. , 11 Ağustos 2014 tarihi itibarıyla yeni Genel Müdürü Murat Kavar ile yoluna devam etme kararı aldı.




Fuat Adoran’a 9 ülkenin sorumluluğu verildi


Yayın: 08-02-2016
Kategori: Lojistik
Etiketler: atama ceva fuat adoran

Dünyanın  en büyük  tedark zinciri yönetimi şirketlerinden Ceva Lojistik’in Türkiye Genel Müdürü Fuat Adoran, CEVA Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika Bölge Lideri olarak atandı. 




UPS’de 3 önemli atama gerçekleştirildi


Yayın: 26-02-2016
Kategori: Dünyadan
Etiketler: atama ups

Nando Cesarone UPS Avrupa Bölgesi Başkanı, Ross McCullough UPS Asya Pasifik Bölgesi Başkanı, Cindy Miller UPS Küresel Freight Forwarding Birimi Başkanı olarak atandı.




Etis Lojistik'e yeni genel müdür atandı



Etis Lojistik’te Genel Müdürlük koltuğu Sinan Çıtak’a emanet edildi. 




DHL Express Türkiye’ye yeni CEO


Yayın: 21-12-2016
Etiketler: atama claus lassen

Dünyanın lider uluslararası hızlı hava taşımacılık şirketi DHL Express, Türkiye’de yaklaşık 4 yıldır Markus Reckling liderliğinde sürdürdüğü başarılı faaliyetlerine Claus Lassen ile devam edecek.




DHL Freight Türkiye’nin Genel Müdürlüğüne Hasan Kavcı getirildi


Yayın: 24-11-2017

DHL Freight Türkiye’nin Genel Müdürlüğüne, 2014’ten bu yana DHL Freight Türkiye Anadolu Bölge Direktörü olarak görev yapan Hasan Kavcı atandı. 




Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanı Savaş Yaşar oldu


Yayın: 27-12-2017
Kategori: Karayolu

20 yılı aşkın bir süredir lojistik sektörünün çeşitli alanlarında görev alan Savaş Yaşar, Horoz Lojistik Uluslararası Karayolu Taşımacılığı Grup Başkanlığı’na atandı.




Assan Hanil TZY Direktörü Seda Düzgün oldu



Otomotiv yan sanayinin önemli ana parça tedarikçilerinden olan Assan Hanil’in Tedarik Zinciri Direktörü görevine Seda Düzgün atandı.




DHL Express’ten iki üst düzey atama



DHL Express’in Ticari Birimlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına Ferhat Öçsel ve Müşteri Hizmetlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına ise Volkan Demiroğlu atandı.