e
Banner

Etiketler: arge



LOJİSTİK ve AR-GE


Yayın: 20-05-2013
Kategori: 10 Soruda

Prof. Dr. Okan Tuna / Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu




Borusan Lojistik'ten ArGe, inovasyon ve dijitalleşmeye 100 Milyon TL


Yayın: 16-12-2016

Borusan Lojistik’in ArGe Departmanı, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Lojistik Temalı ArGe Merkezi olarak onaylandı. İnovasyon ve dijitalleşme çalışmalarının yürütüleceği ArGe merkezi, Borusan Lojistik’in satışlarında en az ek yüzde 5  artış sağlarken, müşterilerine ise yüzde 3‘e varan oranlarda maliyet avantajı sunacak.
 
 




Tırsan her hafta 1 patent alıyor


Yayın: 28-09-2022
Kategori: Ticari Araçlar
Etiketler: arge patent tırsan treyler

Treyler sektörünün güvenilir lideri Tırsan, haftada 1 patent alarak Ar-Ge 250 2021 araştırmasında patent tescil sıralamasında treyler sektörünün tek temsilcisi ve lideri olurken, otomotivde 2. sırada ve tüm sektörler içerisinde 4. sırada yerini aldı.   




Alışan Lojistik geleceğe yatırım yapıyor


Yayın: 20-10-2022
Kategori: Lojistik

Proje bazlı terzi dikimi entegre lojistik çözümler geliştirmeye odaklanan Alışan Lojistik, depolama, filo ve katma değerli hizmetlere yönelik yatırımlarını sürdürüyor. İntermodalin gelecekte bir numaralı taşıma modu olacağını vurgulayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, kapıdan-kapıya hızlı, etkili ve güvenilir çözümler sundukları bu alanda gerekli inovasyon ve değişimleri yapmaya hazır bir altyapıya sahip olduklarını açıkladı.