e
Banner

Etiketler: anlaşma



Bozüyük Lojistik Merkezi Projesi sözleşmesi imzalandı



TCDD Bozüyük Lojistik Merkezi Projesi Altyapı ve üstyapı inşaat işleri ihalesini kazanan firma ile sözleşme imzalandı

 




Türkiye-İran arasında taşımacılık ilişkileri gelişiyor


Yayın: 09-10-2012

İran ve Türkiye, Taşımacılık İşbirliği Komisyonu 7. Ortak Oturumu sonrası iki ülke arasında hava, deniz ve kara taşımacılığı alanında ortak işbirliği protokolü imzaladılar.

 




Türkiye-Kırgızistan hattında yeni kararlar



Türk-Kırgız Kara Ulaştırması Karma Komisyonu, dördüncü toplantısını 13-14 Eylül 2012 tarihlerinde Kırgızistan’ın Bişkek şehrinde gerçekleştirdi.





THY ve MNG 'den büyük imza


Yayın: 11-10-2012
Kategori: Havayolu

THY Teknik A.Ş, MNG Havayolları ile A330-200F kargo uçakları için 5 yıllık Komponent Pool Sözleşmesi imzaladı.

 




THY ile Lufthansa için dev adım



Başbakan Erdoğan, Almanya Başbakanı Angela Merkel'in 'Lufthansa ile Türk Hava Yolları'nı ortak işletmeciliğe sokalım' teklifine olumlu yanıt verildiğini söyledi.





Denizcilikte kadın istihdamının artırılması için anlamlı imza



Denizcilik sektöründe her yıl stajyer olarak işe alınan toplam öğrenci sayısının minimum oranında kız öğrenci olmasını garanti altına alacak iyi niyet protokolü, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve DFDS Akdeniz İş Birimi Başkanı Lars Hoffmann tarafından 8 Mart 2021 günü imzalandı. İmza töreni Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğü’ne ait çok amaçlı kurtarma gemisi olan Nene Hatun Gemisi’nde gerçekleştirildi. 




UND'den sürücü vize soruna çözüm


Yayın: 12-07-2021
Kategori: Karayolu

UND, Türk TIR Sürücülerinin Schengen vize başvurularında yaşadıkları sorunların çözümü için Dışişleri Bakanlığımızın da anlaşmalı şirketi olan Gateway ile anlaşma imzaladı.




Çobantur, lastiklerini Prometeon'a emanet etti


Yayın: 06-08-2021
Kategori: Lastik

Dünyanın endüstriyel lastik odaklı tek şirketi Prometeon, Türkiye’de filo iş birliklerini büyütmeye devam ediyor. Prometeon Türkiye şimdi de uluslararası nakliye sektörünün köklü ve referans firmalarından Çobantur ile 525 aracın lastik yönetimi ve hizmetleri için anlaşma imzaladı.




Ford Otosan operasyonlarını yurt dışına genişletiyor


Yayın: 14-03-2022
Kategori: Ticari Araçlar

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, Ford’un Romanya’daki Craiova fabrikasını bünyesine katmak üzere Ford ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Ford Otosan, bu anlaşma ile uluslararası bir üretim şirketi haline gelirken, üretim kapasitesini 900 bin aracın üzerine çıkarmayı hedefliyor.




Hareket ve Katarlı Milaha arasında stratejik ortaklık anlaşması


Yayın: 02-02-2023
Kategori: Lojistik

Hareket ve Katarlı Milaha, Katar'da çok büyük ve entegre bir taşımacılık, ağır kaldırma hizmetleri yelpazesi sağlamak üzere stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.