e
Banner

Etiketler: alışan



Kimyasal madde lojistiğine yön verenler İstanbul’da buluştu


Yayın: 22-09-2012
Kategori: Kimya

Kimyasal madde lojistiğinde nakliyenin verimlilik, sağlık ve güvenlik standartlarını geliştirmeyi hedefleyen ECTA, Avrupa’nın 15 ülkesinden üst düzey yetkililerin katılımıyla yönetim kurulu toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıya ev sahipliğini ECTA yönetiminde Türkiye’yi temsil eden Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Damla Alışan yaptı.

 




Alışan tehlikeli madde taşımacılığında anayasasını yazıyor


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Lojistik

Türkiye’de sıvı ve toz kimyevi madde taşımacılığı alanında “kurumsallaşmış lojistik hizmet sağlayıcı” olan Alışan Lojistik, uzman kadrosu, güçlü altyapısı ve dünyanın hemen her bölgesine yayılmış olan ISO Container ağı ile müşterilerine Avrupa standartlarında farklı çözümler sunuyor.





Alışan Grup Yeni Bir İş Ortaklığına İmza Attı


Yayın: 26-09-2012
Kategori: Lojistik

Alışan Lojistik; Adana Organize Sanayi bölgesinde yer alan; gıda sektöründe uluslararası platformda da faaliyet gösteren firma ile gıda likit taşıması hizmeti konusunda yeni bir iş ortaklığına imza attı.





Alışan Lojistik sanayiciyle kalite ve teknoloji çatısı altında buluşuyor


Yayın: 29-09-2012
Kategori: Lojistik

Güçlü teknolojik altyapısı ve uzman kadrosuyla sanayiciye iş süreçlerinin her aşamasında sunduğu entegre lojistik hizmetlerle ciddi avantajlar yaratan Alışan Lojistik başta kimya, FMSG, enerji olmak üzere Türkiye’de alanında söz sahibi birçok sanayi kuruluşunun tercihi olmayı sürdürüyor. 2011’de yurtdışı rotalarına Avrupa’nın yanı sıra CIS ve Ortadoğu ülkelerini de eklediklerini belirten Alışan Grup İdari İşler Direktörü Ayhan Özekin, “2012 yılında üzerinde çalıştığımız projelere bağlı olarak söz konusu yeni coğrafyalarda etkinliğimizi artıracağız” diyor. 

 




Alışan ADR sürecini masaya yatırdı



Alışan,“Tehlikeli Madde Taşımacılığı” için yeni bir dönem başlatacak olan ADR mevzuatı konusunda düzenlediği seminer ile uygulamanın getireceği yeni düzenlemeler konusunda katılımcılara bilgi verdi. 




Alışan, depo hacmini genişletiyor


Yayın: 24-04-2015
Kategori: Depolama - Antrepo
Etiketler: alışan depolama

Lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Alışan; müşterilerine daha hızlı, daha etkin hizmet verebilmek için yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.




Tehlikeli ve kimyasal maddede 30 yıllık uzmanlık ALIŞAN LOJİSTİK


Yayın: 15-07-2015
Kategori: Kimya

“Türkiye’de ADR kurallarını en üst düzeyde uygulayan tek firma konumundayız” diyen Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Jan Devrim, tehlikeli kimyasalların elleçlenmesi, taşınması ve depolanması konusunda çok ciddi bir uzmanlığa, güçlü bir altyapıya ve başarılı bir çalışma modeline sahip olduklarını söylüyor. 





Başarının yolu ne istediğini bilmekten geçiyor


Yayın: 19-03-2019
Kategori: Lojistik

Kendi tercihiyle aile şirketinde ve lojistik sektöründe çalışmaya başlayan Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Damla Alışan, “İş dünyasında başarılı olmanın cinsiyetle değil, ne istediğini bilmek ve bunları yeteneklerle örtüştürmekle ilgili olduğuna inandığım için bu sektörü seçtim” diyor.




Alışan Lojistik voleybolda kadını desteklemeye devam ediyor



Alışan Şirketler Grubunun lokomotif şirketi Alışan Lojistik, son olarak Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası sonucu dördüncü kez Dünya Şampiyonu olan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı’nı çatısı altında barındıran VakıfBank Spor Kulübü’nün yeni dönemde de sponsoru oldu.




Alışan Lojistik yeni yatırımıyla depolamada 340 bin metrekareye ulaştı


Yayın: 07-06-2022
Kategori: Depolama - Antrepo

Alışan Lojistik, yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Firma, son olarak Eskişehir’in İmişehir Mahallesi’nde yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’de 5000 metrekarelik yeni depolama alanını müşterilerinin hizmetine sundu.