e
Banner


Logicon lojistikçilerin güvenini kazandı
Konteyner tedariğinde uzmanlaşan Logicon, SOC yükleme ve proje yük taşımacılığı servisiyle de iş ortaklarını destekliyor. Özellikle forwarder ve proje lojistiği yapan firmalara hizmet sunduklarını belirten Logicon Genel Müdürü Murat Türkdoğan, “Tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle ilişkilerimizde sağladığımız güven sayesinde her yıl daha da güçleniyoruz” diyor. 
 
 




murat_turkdogan_logicon2011 yılında SOC yüklemelerde kullanılmak üzere sıfır ve ikinci el yük konteyneri tedariği sağlamak amacıyla kurulan Logicon, SOC yükleme organizasyonları ve proje lojistiği alanlarında da hizmet sunuyor. Konteyner tedariğinde tercih edilen bir şirket haline geldiklerini belirten Logicon Genel Müdürü Murat Türkdoğan, “Hadımköy, Gebze, Mersin, İzmir, Gemlik ve Ankara bölgelerinde bulunan anlaşmalı depolarında standart 20 dv, 40 dv ve 40’ hc konteynerlerimizin yanında flat rack, open top ve reefer konteynerler gibi özel ekipmanlarımızda bulunuyor. Stoğumuzdaki konteynerlerin tümü armatörler tarafından talep edilen geçerli CSC plaka ve sertifikalara sahip. Depolarımıza giren tüm konteynerlere kontrol edilmekte ve kondisyonlarının yükleme için uygun olduğuna dair teyit verildikten sonra gelen talepler doğrultusunda değerlendirilir. Müşterilerimize ihtiyaçları doğrultusunda uygun kondisyona sahip yük konteynerlerini onlar için en uygun şartlar ile tedarik etmeye çalışıyoruz. Bununla beraber tüm operasyon sürecinde SOC yükleme tecrübemiz ile kendilerine destek oluyoruz” diyor.  
 
SOC KONTEYNERİN AVANTAJLARI 
Özellikle forwarder ve proje lojistiği yapan firmalara hizmet sunduklarını ancak müşteri portföyleri içinde son kullanıcı olan firmaların da bulunduğunu belirten Murat Türkdoğan, iş ortağı oldukları her müşteri için butik hizmetler sunduklarını aktarıyor. Türkdoğan, “Tedarikçilerimiz arasında birçok uluslararası trader ve leasing firması mevcut. Ayrıca anlaşmalı olduğumuz bazı armatörler ile one way yüklemeler yaparak tedarik kabiliyetimizi geliştiriyoruz” diyor. 
Yükleyicilerin SOC konteyner tercih etmesinin birçok nedenin olduğuna vurgulayan Türkdoğan, bu nedenlerden bir kaçını ise şöyle sıralıyor: “Konteynerlerin gittikleri lokasyonlarda depolama ya da barınma amacıyla kullanılacak olması, özellikle Afrika ve Ortadoğu bölgelerinde iç nakliye rakamlarında avantaj sağlıyor olması, demuraj rakamlarında sağladığı avantajlar ve proje yüklemelerinde sağladığı kolaylıklar.” 
 
PROJEDE ZOR BÖLGELERE ODAKLANIYOR 
Murat Türkdoğan, konteyner tedariğinin yanı sıra yükleyicilerden gelen talepler doğrultusunda SOC yükleme organizasyonu ve proje yükleme hizmetleri de sunduklarını söylüyor. Bu alanda özellikle Afrika ve Ortadoğu’nun yoğun çalıştıkları bölgeler olduğunu vurgulayan Türkdoğan, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Gerek acente ağımız gerekse armatörler ile olan iyi ilişkilerimiz, yükleyicilerimize hem maliyet hem de operasyon konularında en uygun çözümleri sunmamıza katkı sunuyor. Tedarikçilerimiz ve müşterilerimizle ilişkilerimizde sağladığımız güven sayesinde her yıl daha da güçleniyoruz. İşbirliği yaptığımız firmaların bizimle ilgili her zaman iyi referans olmalarının, bizim için en büyük çalışma motivasyonu olduğunu söyleyebilirim.” 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat