e
Banner


Jungheinrich dizel ve LPG’li ürünlerini pazara sunacak
İstifleme ve depolama ekipmanları konusunda Avrupa’nın lider şirketlerinden Jungheinrich, Türkiye pazarındaki konumunu güçlendiriyor. 2015’te tanıttıkları sıfır ekipman kalitesinde ikinci el ürünlerin pazarda büyük ilgi gördüğünü belirten Jungheinrich Türkiye Pazarlama Sorumlusu Alev Bülbül Zorlu, bu yıl ise hidrostatik tahrikli dizel ve LPG’li forkliftlerin lansmanını gerçekleştireceklerini açıkladı. 




jungheinrich_forklift1953’te Almanya’nın Hamburg şehrinde kurulan Jungheinrich, bugün 12.000 çalışanı ve 2,5 milyar euro cirosuyla istifleme ve depolama ekipmanları alanında dünyanın en büyük ilk üç şirketi arasında yer alıyor. Türkiye’deki faaliyetlerine 2000 yılında başlayan şirket, müşteriye özel ürünleri ve satış sonrası hizmetleriyle pazardaki konumunu güçlendiriyor. 
Genç ve eğitimli bir satış ve servis ekibine sahip olduklarını belirten Jungheinrich Türkiye Pazarlama Sorumlusu Alev Bülbül Zorlu şunları aktardı: “Jungheinrich AG’nin Türkiye ofisi olarak satış ve satış sonrası hizmetler konusunda faaliyet gösteriyoruz. Avrupa’da sahip olduğumuz güçlü imajı ve lojistik bilgi birikimini Türkiye’deki müşterilerimizle paylaşıyoruz. Bulunduğumuz sektörde taşeron firma kullanmadan, kendi elemanları ile servis hizmeti sunan ve 0 kendi sermayesi ile Türkiye’de yer alan tek yabancı firmayız. Özellikle depo içi raf sistemleri ve istifleme araçlarını birlikte sunan tek firma olarak yolumuza emin adımlarla devam etmekteyiz. Ağırlıklı olarak lojistik olmak üzere, otomotiv, tekstil ve gıda gibi birçok sektöre hizmet veriyoruz. Müşterilerimize tek elden lojistik hizmeti sunuyoruz.”  
 
SIFIR EKİPMAN KALİTESİNDE İKİNCİ EL ÜRÜNLER
Türkiye’de ilk kez 2015’in Kasım ayında yapılan Logitrans Fuarı’nda sundukları ikinci el ürünleri görücüye çıkarttıklarını belirten Alev Bülbül Zorlu, “Fuarda son derece olumlu tepkiler aldık. Müşterilerimize sıfır ekipmanlardan ayırt edilemeyecek kalite seviyesinde ikinci el ekipman sunuyoruz. Tüm ikinci el ekipmanlarımız, 4 yıldız kalite standardımız uyarınca elden geçiriliyor ve son kullanıcıya ulaştırılıyor. Daha detaylı bilgi için www.jungheinrich.com.tr web sayfamız ziyaret edilebilir veya Kiralama-İkinci El Departmanımız ile iletişime geçilebilir” dedi. 
Hızla büyüyen ve rekabet ortamının da oldukça yoğun olduğu forklift pazarında, satış sonrası hizmetlerle de ön plana çıktıklarını ifade eden Zorlu şunları aktardı: “Hizmetin en iyisini ve en kalitelisini güvenilir bir şekilde sunmak adına her geçen gün kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Sadece ürün satışı gerçekleştirmek değil, aynı zamanda satış sonrası hizmetlerinin de eksiksiz sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Satış sonrası müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduran bir firmayız. Bu yüzden satış sonrası hizmetlere önem veriyoruz. Arıza onarım, periyodik bakım, full servis hizmetinin yanı sıra müşterilerimizin istekleri doğrultusunda operatörlere çeşitli eğitimler veriyoruz.” 
alev_zorlu2015 yılında Jungheinrich Türkiye olarak ciro, adet ve karlılık anlamında koydukları tüm hedeflere ulaştıklarının altını çizen Zorlu, “Ülkemizde yaşanan siyasi belirsizlikler her sektörü olduğu gibi bizi de etkiledi. Fakat siyasi belirsizliğin ortadan kalkmasıyla piyasa yeniden hareketlenmeye başladı. Bu da bizi olumlu yönde etkiledi. 2016 yılında da yine büyüyerek zirvede kalmak istiyoruz. Ayrıca 2016 yılında hidrostatik tahrikli dizel ve LPG’li forkliftlerimizin lansmanı ve satışını ön plana çıkarmayı hedefliyoruz” dedi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat