e
Banner


TLS Lojistik, likit taşımacılığında liderliğe oynuyor

TLS Lojistik, likit taşımacılıkta 2015 yılında Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerden meydana gelen bölgenin lideri olmayı hedefliyor. Şirket, bir önceki yıla göre2012’de likit taşımacılıkta %250’lik bir büyüme kaydetti.





tls_likit.jpg

Rekabetçi lojistik çözümleri ile müşterilerine hizmet veren TLS Lojistik, likit taşımacılık alanında faaliyet ve yatırımlarını artırarak Mart-Ekim 2012arasında 25 bin ton, bir başka deyişle yaklaşık 1000 adetlik ISO tank konteyner taşıması gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Altuğ Hacıalioğlu’nun verdiği bilgilere göre bu rakam, 2011 yılına kıyasla %250’lik bir artışı ifade ediyor. Şirket,yıl sonuna kadar 250 konteyner daha taşımayı hedefliyor. Bu rakamlar, Türkiye pazarının yaklaşık ’una karşılık geliyor. Şirket, 2013 yılı için %200 büyüme kaydederek toplam tonajı 50 bin tona çıkarmayı planlıyor. TLS Lojistik’in 2015hedefi ise dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz yataklarının yer aldığı Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerden meydana gelen bölgenin lider lojistik şirketi olmak.

Konuyla ilgili bir değerlendirme yapan TLS Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Aykut Yakalı şunları söylüyor: “Dünya kimya sektöründe 2015 yılından itibaren Suudi Arabistan ve Ortadoğu’nun global pastadaki payının artması bekleniyor. TLS Lojistik olarak gelişmeleri dikkatle izliyor ve hedeflerimizi orta ve uzun vadeli beklentilere göre belirliyoruz. Piyasayı çok iyi tanıyor ve takip ediyoruz. Sektörde uzmanlaşmanın getirilerinden yararlanıyor ve piyasanın gidişini daha net görebiliyoruz. Bu da stratejik kararları en isabetli şekilde almamızı sağlıyor. 2015 yılında Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerin meydana getirdiği bölgenin likit taşımacılıkta lider şirketi olabileceğimize inanıyor ve bunu da kendimize hedef olarak seçmiş bulunuyoruz. Geçmiş büyüme performansımıza baktığımızda 2015 hedefimizi başarmak için gerekli cesaret ve güveni kendimizde rahatlıkla buluyoruz.”

TLS Lojistik, ağırlıklı olarak enerji sektöründe faaliyet gösteriyor. Dünyanın dört bir yanındaki çözüm ortaklarının sinerjisinden yararlanan TLS Lojistik, harita üzerinde herhangi iki nokta arasında her türlü yükü rahatlıkla taşıyabiliyor. Şirket,Mart 2012’de Uluslararası Tank Konteyner Örgütü ITCO’nun İstanbul’da düzenlediği zirvenin sponsorluğunu da üstlenmişti.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat