e
Banner


Alışan Lojistik & Interbulk arasındaki dev iş ortaklığı

Lojistik pazarının en büyük etkinliği kabul edilen “Logitrans Transport Fuarı”nda; Alışan Lojistik tarafından davetlilere ve basın mensuplarına yönelik düzenlenen kokteyl kapsamında; Alışan - Interbulk iş ortaklığının duyurumu ve imza töreni gerçekleştirildi.





alisan_interbulk.jpg

Uluslararası pazarda rekabet eden Türk lojistik firmalarını, dünya devleri ile bir araya getiren “Logitrans Transport Fuarı”; 15 – 17 Kasım 2012 tarihleri arasında yaklaşık 14.000 kişilik katılım ile İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi.

Lojistik sektörünün en önemli buluşma organizasyonlarından birisi kabul edilen Logitrans Transport Lojistik Fuarı 15 - 17 Kasım 2012 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşti. Toplamda 2 salonda 10 bin metrekare alanda gerçekleşen fuar kapsamında uluslararası şirketler; lojistik, telematik ve taşımacılık değer zincirini içeren geniş ürün segmentlerini ve hizmetlerini sergilediler. 1985 yılından itibaren uluslararası standartlarda sunduğu çözümler ile adından söz ettiren Alışan Lojistik de 9. holde bulunan 201 numaralı stand alanında yerini alarak katılımcılar ile buluştu.

 

Global lojistik pazarının Hollanda merkezli lider sıvı ve kuru mal taşıma şirketi Interbulk Grup da; Türkiye’de yerel zincir temsilcisi ve iş ortağı olan Alışan Lojistik ev sahipliğinde Logistrans Fuarı’na katılım gösterdi. Alışan Lojistik Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşen kokteylde, Interbulk tarafından üst düzey yöneticiler de Alışan-Interbulk iş ortaklığı imza töreni için hazır bulundular. Fuarın ikinci günü olan 16 Kasım tarihinde gerçekleşen kokteyl davetine Alışan üst yönetiminden; Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ertuğrul Alışan, Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Damla Alışan ve Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Üyesi Sn. Yonca Alışan katıldı. Fuar katılımcısı olan uluslararası firmaların yanı sıra, sektörün diğer önemli yöneticilerini de misafir eden Alışan Lojistik; önemli bir davete ve iş ortaklığı duyurumuna ev sahipliği yaptı.

Gerçekleşen kokteyl kapsamında Alışan Lojistik’in 2013 yılı stratejileri hakkında görüşlerini de belirten Alışan Lojistik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Damla Alışan yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Alışan Lojistik olarak global Pazar ihtiyaçları doğrultusunda yaptığımız yatırımlar ve büyük bir titizlikle devam ettiğimiz çalışma azmimiz, 27 yıllık güçlü bir şirket olmamıza olanak sağladı. Bu kapsamda Alışan Lojistik olarak, global bir firma olan Interbulk Grup ile yaptığımız iş ortaklığından gurur duyuyoruz. Alışan Lojistik olarak, 2013 yılında da global iş ortaklarımızla, sektörde etkinliğimizi arttıran, hizmet kabiliyetimizi geliştiren modernizasyon ve verimlilik odaklı projeler üzerinde çalışmaya devam ediyor olacağız.” dedi.

Bu yıl 6. kez düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı'na yaklaşık 200’den fazla sergileyici firmanın yanı sıra Hindistan, Ürdün, Yeni Zelanda, İsveç ve Slovenya’dan da firmalar katıldı.




SEKTÖRLER VE LOJİSTİK

  • Otomotiv
  • Enerji
  • Gıda
  • Akaryakıt
  • Tekstil
  • Kimya
  • İnşaat
  • Lastik
  • İhracat